Over ons

BusinessPlan Company is de volwassen zoon van OndernemingsplanHulp Nederland, sinds 2011 actief met het opstellen van business plannen en financiële prognoses. In de afgelopen jaren heeft het team in meer dan 800 dossiers een bijdrage geleverd, uiteenlopend van zeer complexe verdienmodellen tot laagdrempelige en toegankelijke bedrijfsideeën.

De visie

BusinessPlan Company  staat niet alleen in de samenleving en zoekt dan ook graag de samenwerking op. Dit houdt in: samenwerken met opdrachtgevers die hun plannen willen waarmaken, samenwerken met (maatschappelijke) organisaties die ondernemerschap als kans zien voor hun doelgroep en samenwerken met partners die kennis in huis hebben die voor onze opdrachtgevers relevant kan zijn. We doen ons werk met overtuiging en we zijn altijd bereid om mee te denken.

Hoe we werken

De opgebouwde kennis maken wij beschikbaar voor iedereen die ons benadert. Alle stukken worden vanuit een academische achtergrond opgesteld en aangevuld met een flinke dosis praktijkkennis en ervaring. Bij de prognoses wordt gebruik gemaakt van verschillende modellen die aansluiten op het doel waarvoor het ondernemingsplan nodig is, bijvoorbeeld het onderbouwen van een kredietaanvraag of het geven van inzicht in de haalbaarheid.

Drie teamleden in de gang, vrolijk

Meer weten?

Deze bedrijven gingen je voor

Zorgonderneming

Zorgonderneming Mantelaar Amsterdam

Mantelaar is een zorgonderneming die zorgstudenten koppelt aan ouderen voor zorg én gezelschap. Deze innovatieve onderneming experimenteert via deze weg met nieuwe vormen van zorgaanbod. 


In 2019 (toen nog O’Hulp) liet Mantelaar een ondernemingsplan maken om mee te dingen naar een innovatieprijs. 

Ondernemingsplan Vastgoed

Accomodatie Bruud! Werkendam

Bruud! maakt al 20 jaar betonnen rotsformaties voor zwembaden en dierentuinen. Om de locatie ook geschikt te maken als bijzondere accommodatie voor bezoekers van de Biesbosch was aanvullende financiering nodig.


Bruud! liet een ondernemingsplan maken om een financiering aan te vragen. In mei 2020 werd akkoord gegeven.

Ondernemingsplan horeca

Een parel van een pizzeria: Otto e Mezzo Dordrecht

Otto e mezzo is inmiddels een paar jaar een begrip in Dordrecht. In 2014 gestart in een piepkleine keuken en met een kritische recensie, inmiddels uitgegroeid tot een levendige plek opo de Vismarkt in Dordrecht.


Voor oprichter Dick maakten we (toen nog OndernemingsplanHulp) een ondernemingsplan voor het aanvragen van financiering.

logo-qredits

Bel me terug

Velden met een * zijn verplicht.

Ik zou graag meer willen weten over jullie diensten

Na ontvangst van je bericht nemen we contact op, het liefst per telefoon. We horen dan graag meer over plannen.

Je gegevens worden gebruikt om contact op te nemen en om alvast een beeld te vormen van je situatie. We gebruiken de gegevens alleen voor interne doeleinden en worden niet ongevraagd met derden gedeeld.

Aanmelden nieuw project

Na ontvangst van je bericht nemen we contact op, het liefst per telefoon. We horen dan graag meer over plannen.

Je gegevens worden gebruikt om contact op te nemen en om alvast een beeld te vormen van je situatie. We gebruiken de gegevens alleen voor interne doeleinden en worden niet ongevraagd met derden gedeeld.

The Business Plan Company maakt gebruik van cookies.

In onze cookieverklaring vertellen we je hier meer over.

Bericht succesvol verzonden

Bedankt voor je bericht!
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.