Wil je snel en direct contact? Stuur een WhatsApp-bericht en we helpen je verder

Laat je nummer
achter

Wil je  kennismaken aan de telefoon? Laat je binnen 24 uur terugbellen

Stuur ons een
email

Heb je de tijd en wil je mailcontact? Stel je vraag en we mailen je terug

Bel ons
op

Wil je direct meer weten en iemand aan de telefoon krijgen? Bel ons dan op 

Veelgestelde vragen

De kosten van een traject verschillen. De meest eenvoudige losse diensten starten starten bij een tarief van ongeveer €500 exclusief btw, echter, wanneer een traject uitgebreider of complexer is dan ligt de prijs hoger.

Het gemiddelde tarief voor opdrachten ligt op ruim €1.300,-. Prijzen voor uitgebreide trajecten waarbij er veel tijd wordt genomen voor onderzoek door ons, sparring en advies liggen rond de €3.500,- exclusief btw.

Tijdens het uitvoeren van werkzaamheden wordt op verschillende momenten om input gevraagd. Dat kan gaan om aanvullende informatie, het aanleveren van documenten, het aanleveren van fotomateriaal of het aanleveren van gegevens voor je persoonlijk profiel. We maken vooraf en tijdens het werk een verdeling van het werk. Dat gaat op basis van fair sharing of responsibilities, ofwel er is een gedeelde verantwoordelijkheid.

Trajecten van minder dan €500,- worden over het algemeen voor 80% vooraf in rekening gebracht.  Voor de standaardtrajecten (vanaf €749) worden doorgaans drie betaalmomenten gehanteerd:

  1. Aanbetaling (50%)
  2. Tussenbetaling (30%)
  3. Eindbetaling (20%)

Voor alle betalingen ontvang je een factuur en een betaalverzoek. Trajecten die voor langere tijd lopen kunnen soms meer dan drie betaalmomenten hebben. Voorafgaand aan een opdracht maken we heldere afspraken hierover. Op dit manier kom je nooit voor verrassingen te staan.

N.B: We zijn behoorlijk streng ten aanzien van de betaalmomenten. Opdrachten met betalingsachterstanden worden over het algemeen tijdelijk stilgelegd.

Nee, een garantie op financiering is er niet. Ook met een goed opgesteld plan kan het zijn dat een bank of financier een aanvraag afwijst. Je mag echter verwachten van ons dat we je voorafgaand en tijdens het proces infomeren over de slagingskans. Soms is dat aanleiding om een plan uit te stellen, aan te passen of het traject te staken.

Voor alle banken en crowd funders geldt dat ze om zekerheden vragen bij het aanvragen van een financiering. Er zijn verschillende vormen van zekerheden denkbaar. Wanneer je geen eigen geld hebt is het dan ook van belang dat je andere vormen van zekerheden kan inbrengen. Denk daarbij aan overwaarde op een woning of een achtergestelde lening van vrienden of familie. Houd er rekening mee dat zeker in een start-up fase deze zekerheden belangrijk zijn.

Het schrijven van een ondernemingsplan duurt ongeveer 5 tot 15 werkdagen. Ondernemers hebben dar zelf invloed op: hoe sneller je zelf zaken kunt aanleveren, hoe sneller het plan klaar kan zijn.

Deze bedrijven gingen je voor

Zorgonderneming

Zorgonderneming Mantelaar Amsterdam

Mantelaar is een zorgonderneming die zorgstudenten koppelt aan ouderen voor zorg én gezelschap. Deze innovatieve onderneming experimenteert via deze weg met nieuwe vormen van zorgaanbod. 


In 2019 (toen nog O’Hulp) liet Mantelaar een ondernemingsplan maken om mee te dingen naar een innovatieprijs. 

Ondernemingsplan Vastgoed

Accomodatie Bruud! Werkendam

Bruud! maakt al 20 jaar betonnen rotsformaties voor zwembaden en dierentuinen. Om de locatie ook geschikt te maken als bijzondere accommodatie voor bezoekers van de Biesbosch was aanvullende financiering nodig.


Bruud! liet een ondernemingsplan maken om een financiering aan te vragen. In mei 2020 werd akkoord gegeven.

Ondernemingsplan horeca

Een parel van een pizzeria: Otto e Mezzo Dordrecht

Otto e mezzo is inmiddels een paar jaar een begrip in Dordrecht. In 2014 gestart in een piepkleine keuken en met een kritische recensie, inmiddels uitgegroeid tot een levendige plek opo de Vismarkt in Dordrecht.


Voor oprichter Dick maakten we (toen nog OndernemingsplanHulp) een ondernemingsplan voor het aanvragen van financiering.

logo-qredits

Bel me terug

Velden met een * zijn verplicht.

Aanmelden nieuw project

Na ontvangst van je bericht nemen we contact op, het liefst per telefoon. We horen dan graag meer over plannen.

Je gegevens worden gebruikt om contact op te nemen en om alvast een beeld te vormen van je situatie. We gebruiken de gegevens alleen voor interne doeleinden en worden niet ongevraagd met derden gedeeld.

The Business Plan Company maakt gebruik van cookies.

In onze cookieverklaring vertellen we je hier meer over.

Bericht succesvol verzonden

Bedankt voor je bericht!
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.