Gefeliciteerd! Uw project is goedgekeurd en wordt binnenkort gepubliceerd. Lees hier hoe het proces verloopt

De stappen

1.

U draagt zorg voor het aanleveren van alle publicatievoorwaarden en u ontvang van ons de publicatiefactuur

2.

Wij maken voor u een publicatiepagina waar uw project op wordt gepubliceerd

3.

We gaan u helpen met het opstellen van een wervende pitch om investeerders te overtuigen

Let op!

Het proces naar publicatie is een belangrijk proces. Hoe soepeler het verloopt, hoe sneller de publicatie kan starten.

Het belang van een goede pitch

Bij Geldvoorelkaar krijgt u de kans om bij meer dan 25.000 investeerders je project onder de aandacht te brengen. Dat levert niet alleen financiering op, maar ook heel veel nuttige aandacht voor je bedrijf! Het is dan ook belangrijk in één keer een verpletterende indruk te maken bij de investeerders. 

Vanuit Geldvoorelkaar helpen we hierbij. Daarvoor maken we gebruik van het team van BusinessPlan Company. U wordt volledig ontzorgd en tegelijkertijd houd je de controle over de inhoud van je verhaal.

Dien uw gegevens voor de pitch in mogelijk in en start zo snel mogelijk het publicatieproces.

Laila vertelt hoe het pitch proces werkt

Een aantal vragen en antwoorden

Om het proces van pitch schrijven zo snel mogelijk te laten verlopen hebben we ervoor gekozen dit samen met BusinessPlan Company te doen. BusinessPlan Company bestaat sinds 2011 en werkt jaarlijks aan zo’n 80 tot 100 ondernemingsplannen. Zij hebben dan ook veel ervaring met het opstellen van sterke pitches.

De kosten zijn inbegrepen in de publicatiekosten van Geldvoorelkaar.nl. U treft een overzicht daarvan in het propositievoorstel dat u hebt ontvangen. U betaalt voor de diensten van BusinessPlan Company geen
aanvullende kosten.

Uw gegevens worden doorgestuurd naar BusinessPlan Company zodat zij met u de pitch kunnen maken. We hebben met hen een verwerkersovereenkomst met duidelijke afspraken. Uw gegevens worden niet gebruikt voor doeleinden anders dan publicatie op het Geldvoorelkaar.nl platform.

Hoe het werkt en hoe lang het duurt

Na je aanmelding neemt BusinessPlan Company binnen  binnen twee werkdagen contact op om een afspraak te maken voor een telefonisch interview. Dit interview vormt de basis voor de Geldvoorelkaar pitch.

Tijdens het gesprek wordt de verhaallijn bepaald en worden foto’s en beeldmateriaal opgevraagd om in het verhaal te verwerken. De medewerker gaat vervolgens aan de slag met het maken van een concepttekst.

Na 2 – 3 werkdagen ontvangt u van BusinessPlan Company de tekst. Samen met de medewerker neemt u de tekst door en worden eventuele wijzigingen aangebracht. Helemaal tevreden? Dan is de pitch klaar voor publicatie. Het gehele proces duurt gemiddeld 5 werkdagen.

 

Dit is wat we van u nodig hebben

Om tot een goede pitch te komen is het noodzakelijk dat de medewerker uw plannen en beweegredenen goed begrijpt. We vragen je dan ook tijd en ruimte om door te vragen op de details.  Ook vragen we je 10 – 12  goede kwaliteit foto’s aan te leveren van uw werk, uw project en ook van uwzelf. Deze foto’s zijn belangrijk om de lezer mee te nemen in je verhaal.

Let op: het kan zijn dat je al eens gegevens hebt aangeleverd. Om de snelheid erin te houden kan het zijn dat de medewerker van BusinessPlan Company nogmaals vraagt om bepaalde gegevens aan te leveren.

Meer over de aanvullende publicatievoorwaarden

Belangrijk: bij nog openstaande publicatievoorwaarden wordt u project pas gepubliceerd als aan de publicatievoorwaarden voldaan is. Uw publicatievoorwaarden vindt u in het naar u verzonden propositievoorstel.

 

Logo Geldvoorelkaar

Deze bedrijven gingen je voor

Crowdfunding dakdekker

Aanmelding Geldvoorelkaar pitch

Na ontvangst van je bericht nemen we contact op, het liefst per telefoon. We horen dan graag meer over plannen.

Je gegevens worden gebruikt om contact op te nemen en om alvast een beeld te vormen van je situatie. We gebruiken de gegevens alleen voor interne doeleinden en worden niet ongevraagd met derden gedeeld.

The Business Plan Company maakt gebruik van cookies.

In onze cookieverklaring vertellen we je hier meer over.

Bericht succesvol verzonden

Bedankt voor je bericht!
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.